onsdag 18 mars 2009

Hola Amigos!!!!

Tankta att jag skulle skriva ett litet inlagg har fran underbara Isla de Margarita!


Vi har det helt fantastikst bra och vadret ar helt perfekt, stralande sol! 30-35 grader pa dagen och runt 24 pa natten.... Meee like :-)


Hotellet vi bor pa ar gigantiskt (All inclusive), maten ar jattegod och drinkarna likasa! Vi har an sa lange inte sett sa mycket av on, mest poolen pa hotellet och stranden ocksa forstass. Jag har inte badat i havet annu, har gar sa hoga vagor och starka strommar att det nastan alltid ar rod flagg. Men pa lordag skall vi pa tur till nagot som heter Los Coche, en annan paradis o nagra minuter harifran, dar skall man tydligen kunna bada i havet utan problem. Pa tisdag nasta vecka skall vi ut pa Jeep Safari och aka runt on i jeepar och aven batar i Mangrovetrasken. Kanns som att det blir en rolig upplevese.


Forutom nagra utflykter sa haller vi oss inom hotellets murar, kriminaliteten ar valdigt hog har. Pa en strand ett stenkast harifran sker ungefar 25 ran om dagen och det ar turister som ar offren. I venezulianernas ogon ar vi valdigt rika och de tar allt man har. Nagra tjejer har pa hotellet blev till och med av med sina bikinis, fruktansvart!! Sa vi haller oss har pa hotellet, eftersom att det ar sa stort sa gar det bra.


Annars ar allt bara bra, lite latt branda bara.... men det ar vall smallar man far ta :-)


Ha det sa gott alla dar hemma sa hors och ses vi snart!!


Lav U all, Puss!


Avslutar med lite bilder :)












Har ar bilder fran hotellet, ni ser en del av det till vanster den hogra bilden ar fran hotellets strand. Nedanfor sitter jag och njuter av solen kl 06.00 pa morgonen.

7 kommentarer:

Perssons pack! sa...

Ser underbart ut...det var roligt att "kolla" texten utan prickarna över a och o..fatta va ja mena..hahaha.Hälsning från Molly..meetbools är gott...puss o kjam mams o paps o Molly

Gullan sa...

Åh, så härligt! Varmt o soligt på dagen och även natt!! Skänk en värmande tanke till oss här hemma, så kommer nog våren:-)
Ha det gott!
Kram från MOSTER på G

Anonym sa...

Åh, va mysigt ni verkar ha det!!!!

Synd med röd flagg dock, men det ändrar sig säkert snart!! Sköt om er alla 4, vi ses snart!!!

Kramisar Linda (granne)

Vi i Müllheim sa...

Här håller vi till i Europa med förkylningar+röda näsor och så får man se såna bilder!!! Fast jag unnar det er förståss!!
Tips: Alt+0229 = å :o)
Kramisar moster Ingela

Jennie sa...

Åhh det låter inte helt fel...=) Det är ni verkligen värda! En liten fundering bara.. vad gör ni upp klockan 06.00 på morgonen?! ;-) Kramar Jennie

Elin sa...

wooooonderful sis!! Gött för er men akta er för alla banditer:) Lav joo. puss!!!!

Tinna sa...

Njuter bara av att höra hur gott ni har det. Men som jag förstår VAR RÄDDA OM ER. Är så glad att Stefan och Rebecka har er som så goda vänner. Ni är BÄST!!!!!
Stor, stor bamsekram från mig till er båda
Tinna