söndag 30 augusti 2009

Är hösten här nu??

Ja, jag vet inte riktigt. Ibland känns det som att sommaren har sagt farväl och höstens kyliga vindar börjar att ge sig till känna. Men så helt plötsligt tittar fru sol fram, bikinin på och njutningen till 100%....Jaja, ingen idé att hänga upp sig på vädret, det är som det är....

För övrigt känns det som om sommaren är över, kolleger är tillbaka från semetrar, fotbollssäsongen börjar lida mot sitt slut (förhoppningsvis guldkantad) och Fågelfors Park har haft sin sista fest för året!

Oj, vilken sommar det har varit, framför allt konsertmässigt... Började med Britney i Stockholm, sen vart det Arvingarna i Parken och efter det Madonna på Ullevi (ojojoj, va bra hon är!!) och sist med absolut inte minst Lasse Stefanz i underbara härliga Parken. Herregud vilken kultur man har upplevt de senaste månaderna!!


Annars rullar livet på här i Säve, vinden börjar att ta form. Tapeter är inhandlade och golvet hämtas imorgon....men vi kan inte riktigt lägga in det ännu... Några isoleringsskivor, spån- och gipsskivor kvar att slå upp. Efter det väntar en hel del spackel och slip, det får bli höstens och vinterns terapiarbete :-)

Det får bli en kort inlägg dennan gång... har en del att stå i innan matchen ikväll. Så tills nästa gång får ni hålla till godo med lite bilder :-) Puss och kram alla!!










Britney i Sthlm








Väntar på Madonna....



















Stefan och Rebecka var också me :-)












Många hade letat sig till Ullevi denna helg :-)




Tillsist kom hon, här hoppandes hopprep!
Dags för Lasse Stefanz, förfest i Parken 13
Puss på dig älskling :-)
Här har vi dom!!
Såhär glada blir man av Lasse Stefaz :-)
Ny frissa så här lagom till hösten :-)
Bakifrån..
Lite mörkare toning undertill.... Va tycks??
Det var allt för denna gången!! Pussar i massor!

2 kommentarer:

Perssons pack! sa...

Åhh, härliga bilder allt från brittnan till Lasse Stefanz äntligen får jag se bild på dom(Lasse Stefanz alltså) på scen....vad såg jag i kaffestugan nada....men det gör inget när man kan göra 1500 pers. glada....åh det är så ovanligt att se dig så korthårig, det är jättefint på dig..och färgerna är helt rätt...Glöm inte att boka in Lasse Stefanz datum till nästa år 21 aug. Yes...Puss å kjam mams

Anonym sa...

Hej, vad snygg du är i din nya frisyr! Ska bli himla skoj att ses i oktober.

Kramar, Sandra