onsdag 24 september 2008

Min Toastmadame blir tant!!

Hurra Hurra Hurra Hurra


Underbara, söta, rara, tokiga, pratglada, omtänksamma Ellinor blir idag hela 30år!!!! Herregud vännen min va tiden går, det är tur att vi fortfarande ser så unga ut!! ;-)


Hoppas du får en supertrevlig födelsedag med massa paket och annat gott! Njut av din fantastiska dag, det är du verkligen värd!! Pööööööööösssss på dig!


Ps. Jag glömde dig inte denna gången heller :-) Ds.

2 kommentarer:

Tinna sa...

Hej Linda! Är ofta inne på din och Mikaels blogg för att höra hur ni mår!!! Inget nytt så då tar jag det som att ni bägge mår väldigt bra. Själv åker jag lite berg- o dalbana vad gäller husförsäljningen och nu är vi tillbaka där vi startade. Ja, ja det är bara att spotta i nävarna och gå vidare. Tänker på er ofta och som sagt, hoppas ni bägge mår bra och kan njuta av livet igen. Stor, stor bamsekram från Tinna

Anonym sa...

Hej,
Kände på mig att jag kunde fått en rubrik på din blogg. Det är inte varje dag man är på förstasidan! ;)
TACK för den härliga och goda chokladen...jag har dock bara vågat titta på den och insupa doften. Jag väntar till helgen men att avnjuta den!Sandra, då jag vet att du ibland är inne på Lindas blogg passar jag på att tacka även dig för chokladen. Men jag ringer er båda snart....det var enormt roligt att få chokladogram!Ni är så härliga!
Ja, nu är jag "tant" eller som en kollega uttryckte det, nu börjar den bra tiden...nu går det bara uppåt, och det är minsann inte illa!

Kramar
Ellinor